suomeksi +358408188388

eesti keeles +37251928460

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä 

Toytwister OÜ
Y-tunnus: 14362406

Yhteystiedot: 

Rüütli 36, 80011 PÄRNU, ESTONIA
puh.+358408188388 suomeksi
tel.+37251928460 eesti keeles

toytwister(at)toytwister.net

Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa: 

Tietosuojavastaava

toytwister(at)toytwister.net

puh.+358408188388 suomeksi
tel.+37251928460 eesti keeles

Rekisterinnimi 

Toytwister OÜ asiakasrekisteri 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Toytwister OÜ :n (jäljempänä Toytwister) tietosuojaseloste.
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perustana on Toytwisterin palvelujen käyttäminen tai käyttäjän vapaaehtoinen suostumus. Mikäli et hyväksy tämän tietosuojalausekkeen mukaisia käytäntöjä, emme suosittele, että luovutat henkilötietojasi Toytwisterille. 

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin käyttötarkoituksiin: 

  • Toytwisterin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon, hoitoon ja kehittämiseen 
  • Kilpailujen ja kampanjoiden toteutukseen 
  • Kanta-asiakastiedotteisiin 
  • Toytwisterin palvelujen tarjoamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi mm. myymälä-, koulutus-, nouto/toimitus- ja verkkokauppapalvelut 
  • Tilastointitarkoituksiin 
  • Tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, mikäli asiakas on antanut nimenomaisen suostumuksensa tähän 

Rekisterin tietosisältö 

  • Asiointikerrat ja toimipisteet 
  • Asuinalue 
  • Etu- ja sukunimi 
  • Ikä 
  • IP-osoitetiedot 
  • Markkinointiluvat 
  • Ostotiedot: kuten keskiostos ja tuoteryhmätiedot 
  • Postinumero 
  • Postiosoite 
  • Postitoimipaikka 
  • Puhelinnumero 
  • Sivuanalytiikka (mm.Google Analytics) 
  • Sähköpostiosoite 
  • Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista 

Säännönmukaiset tietolähteet 

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä hänen rekisteröityessään käyttämään Toytwisterin palveluita tai osallistuessaan Toytwisterin kampanjaan tai arpajaisiin. Henkilötietoja voidaan päivittää väestötietojärjestelmästä, kaupparekisteristeristä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.
Verkkosivustojen kävijämääriä ja muita yleisiä anonyymejä tietoja seurataan verkkoanalytiikan (mm.Google Analytics) ja evästeiden avulla tai muuta vastaavaa tekniikkaa käyttäen.
Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. Kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta. 

Säännönmukaiset tietojenluovutukset 

Toytwister ei lähtökohtaisesti myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi eteenpäin.
Toytwister saattaa käyttää alihankkijoita ja palveluntarjoajia palvelujensa ylläpitoon, käyttäjätietojen analysointiin, asiakasviestintään ja toimituksien toteuttamiseen. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa Toytwisterin alihankkijoille ja palveluntarjoajille vain siinä määrin, kuin ne osallistuvat palvelujen toteuttamiseen ja tässä tietosuojalausekkeessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen. 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 

Toytwister pyrkii toteuttamaan palvelut ja käsittelemään henkilötietoja EU- tai ETA-alueella sijaitsevia toimijoita ja palveluita hyödyntäen. 

Palveluissa saatetaan kuitenkin joissakin tapauksissa käyttää myös muualla sijaitsevia toimijoita, palveluja ja palvelimia käyttäen ja tällöin henkilötietojasi saatetaan siirtää eri maiden välillä. Tällöin Toytwister huolehtii henkilötietojen suojan riittävästä tasosta. 

Rekisterin suojauksen periaatteet 

Tietojärjestelmissä tietoturvallisuus varmistetaan teknisin ja organisatorisin toimenpitein, kuten käyttöoikeuksien rajaamisella, palomuureilla, tietosuojaohjelmistoin, aktiivisella verkonvalvontajärjestelmällä ja salaustekniikoita hyväksi käyttäen. 

Manuaalisesti tallennettu tieto säilytetään lukituissa tiloissa, joihin on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Henkilötietojen käsittelyn yhteydessä ylijäänyt henkilötieto poistetaan silppurin tai turvapaperisäiliöiden kautta. 

Henkilötietojen säilytysaika 

Asiakkaiden ja heihin liittyvien henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kuin se on tarpeellista, esim. asiakassuhteen voimassaolon ajan. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen poistamme henkilötiedot järjestelmistämme, ellei lainsäädäntö vaadi pidempää säilytysaikaa. 

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia henkilötietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö on maksuton kerran vuodessa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna osoitteeseen: 

Toytwister OÜ 

Henkilötietojen tarkastuspyyntö 

Rüütli 36

80011 PÄRNU

ESTONIA

Tarkastuspyynnössä tulee mainita: 

  • Nimi 
  • Henkilötunnus 
  • Rekisterin nimi 
  • Täydelliset osoitetiedot ja puhelinnumero 

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä Toytwisterin osoitteeseen toytwister(at)toytwister.net Huomioithan, että pyynnön on tultava samasta sähköpostiosoitteesta, jolla se on aikaisemmin rekisteröity.

Oikaisemme tai poistamme pyynnöstä virheelliset, tarpeettomat tai puutteelliset henkilötiedot. Lähetä postia osoitteeseen toytwister(at)toytwister.net. Huomioithan, että pyynnön on tultava samasta sähköpostiosoitteesta, jota oikaisupyyntö koskee. 

Mikäli sähköpostin lähettäminen ei ole mahdollista alkuperäisestä osoitteesta, tehdään pyyntö kirjallisesti allekirjoitettuna tietosuojaselosteen ”Yhteystiedot” kohdassa olevaan osoitteeseen. 

Mikäli huomaat käsittelyssä puutteita, tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. 

Tietosuojaselosteen muuttaminen 

Toytwister kehittää jatkuvasti palveluitansa, ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteeseen säännöllisesti. Mikäli tietosuojaseloste muuttuu oleellisesti, ilmoitamme siitä verkkosivustoillamme ja rekisteröidyille itselleen.

Päivätty 21.3.2020

Vieritä ylös